tummy2Tummy

Consulten en prijzen

Wegens zwangerschapsverlof zijn er tijdelijk geen consulten. Ik ben wel beschikbaar voor vragen via email.

Types consulten

Je kunt verschillende consulten bij mij boeken. Je hoeft voor een consult zelf geen doek te hebben, ik heb voldoende doeken om me te oefenen en ik neem altijd mijn draagpoppen mee. Hier oefenen we mee, tot jij je zelfverzekerd genoeg voelt om met je eigen kindje te knopen. Het is wel handig als er tijdens het oefenen met de pop, iemand is die op jou kindje kan passen, zodat je volle aandacht hebt bij het knopen.

Pasconsult

Hierbij kun je verschillende dragers passen, maar kan ik je ook laten voelen, hoe het voelt om te dragen met een rekbare of geweven doek.

€30,- per half uur

Opfrisconsult

Ben je bekend met de knoop, maar wil je een bepaalde knoop even opfrissen, of finetunen?

€30,- per half uur

Consult Ringsling

Hierbij leer ik je hoe je de doek van de ringsling het mooist door de ringen kunt halen, om hem vervolgens zo goed mogelijk te kunnen aanspannen. Hier zullen we ongeveer drie kwartier voor nodig hebben.

€30,- per half uur

Consult rekbare doek

In dit consult leer ik je de juiste techniek om je kindje te dragen met een rekbare doek. Hier zullen we ongeveer een uur voor nodig hebben.

€50,- per uur

Consult heupknopen

Hier bij leer kan ik je leren te dragen op je heup met zowel een lange, als een korte doek. We kunnen samen kijken welke knoop voor jou het beste werkt.

€50,- per uur

€70,- voor anderhalf uur

Consult buikknopen

Hierbij leer ik je hoe je je kindje veilig op je buik kunt dragen. Hier zullen we ongeveer anderhalf uur voor nodig hebben. Bijv. Front wrap cross carry, Front cross carry.

€70,- voor anderhalf uur

Consult rugknopen

Hierbij leer ik je hoe je je kindje veilig naar je rug kunt brengen, en ergonomisch te dragen met een doek, of drager. Hier zullen we ongeveer 1,5 uur voor nodig hebben. Bijv. Ruck, Double Hammock, back wrap cross carry.

€70,- voor anderhalf uur

Wil je een consult, maar staat wat je wilt niet hierboven? Je kunt me altijd een mailtje sturen met je vraag.

Jij bepaalt de plaats van het consult: het kan bij mij thuis, bij jou thuis of op een andere plaats die jij prettig vind. Wat belangrijk is, is dat er voldoende ruimte is om te oefenen, dat er geen huisdieren aanwezig zijn die op de doek kunnen gaan staan, of in hun bek kunnen pakken, en er niet gerookt wordt in de ruimte waar we oefenen.

Buiten op stap

tummy2Tummy